top of page
bynouchka160623-102.jpg

Hello

Hoi ik ben Kajsa. Ook wel bekend als De Huisfee.

Wat ik doe? Huizen omtoveren tot echte pareltjes. Dat doe ik door op te ruimen, te organiseren en te stylen. Helemaal op maat van jouw levensstijl

Meer weten? Check my story.

My Story

Al van in mijn kindertijd word ik aangetrokken door alles wat mooi, warm en gestructureerd is. En sinds de verbouwing van ons huis in 2020, heb ik de interieur- en organiseermicrobe écht te pakken. Mooie voorwerpen en harmonie maakt me blij, orde geeft me rust en structuur geeft me tijd. Dat laatste komt als mama van 3 kinderen goed van pas. Acht jaar geleden werd ik mama van Scout, een jaartje later van mijn dochter Lou en vijf jaar geleden van Polly. Full house dus. 

En kinderen maken rommel, dat moet ik je niet vertellen. Als je niet goed georganiseerd bent, stop je ontzettend veel tijd in je huishouden. Gelukkig ken ik als Professional Organizer alle kneepjes van het vak om alles in huis op wieltjes te laten lopen.

 

Een vlotte verhuis zonder stress? Een rustgevend interieur? De verkoop van je woning boosten met een minimale styling? I got you!

 

Met De Huisfee help ik jou met ordenen, structureren en ontspullen. Zo win jij tijd voor de dingen die écht belangrijk zijn.

 

Als je maar voorbereid bent. 

Laat mij je daar bij helpen.

Groetjes, de Huisfee

Opleidingen:

Bachelor in Bedrijfsmanagement

Barking Dogs: Professional Organizer // 2020

Syntra: Vastgoedstyling // 2020

Syntra: Vastgoedfotografie // 2020

Ervaringen:

Retail Human Resources Management Inditex

Eigen webshop in premature babykleding

Interieurstyling

bottom of page